DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Chovatelská stanice morčat "od Archiho"

Výstavy 2010

3. Vánoční výstava morčat Olomouc

4.12.2010

 

    V sobotu jsme se zúčastnili výstavy v Olomouci. Byla to naše poslední výstava v tomto roce - byl to takový pěkný závěr naší sezóny. Výstava byla na výstavyšti Flora v pavilonu "A" spojena s výstavou koček.

  Naše stanice měla celkem čtyři reprezentanty Melody, Carolyn, Picassa a Penelope. Všem se dařilo moc dobře až na Penelope, které se v kožíšku objevily všenky. Jinak ostatní mě velmi potěšili. Všechna hladká morčata pozuzoval Petr Tejml. Já jsem vypomohl při prodeji morčat, byl to krásně strávený den. 

Posuzovatel : Petr Tejml

Melody Little Goldie - 96b

Carolyn Cavia Bohemia - 96,5b

Picasso Little Goldie - 95,5b

Penelope Little Goldie - diskvalifikace - všenky

Výstava morčat v Nitře

26.11.2010

26.11.2010 - Byla naše Melody vystavena v Nitře. A  jak se jí dařilo ??? byla to její 3. výstava opět podala ještě lepší výkon tentokrát to bylo 96 bodů. Jen ať to jde tak dál nebo ještě lépe. Za dopravu a připravu Melody děkuji Káji Staufčíkové z Chs Little Goldie. 

Posuzovatel : Denisa Vítková 

Melody Little Goldie - 96b

2.Hallowenská výstava morčat Bohuňovice

7.11.2010 

Melody se zúčastnila i 2. výstavy v Bohuňovicích, ale bohužel beze mně. Za Melodinu dopravu děkuji Káji Staufčíkové. A jak se melody dařilo ?? Získala 95,5 bodů čili i 2 kartu na ŠAPIONA. Melody jen tak dál !!! 

 Posuzovatel: Denisa Vítková

Melody Little Goldie - 95,5b

1. Hallowenská výstava morčat Bohuňovice

6.11.2010

 

 V sobotu jsme se zúčastnili 1.Hallowenské výstavy v Bohuňovicích. Vstávání ve 4 hodiny ráno bylo obtížné, ale výstavu jsme si nemohli nechat ujít. O třičtvrtě na šest jsem dorazil na nádraží do Starého Města, kde jsem se náhodou potkal s dalšími chovatelkami. S jedním přestupem jsme dorazili do Bohuňovic. Výstava se konala v areálu ČSCH Bohuňovice. Posuzování se ujmuli Denisa Vítková a Andrea Kroftová. A jak se dařilo naší stanici?? Jelikož to byla naše první výstava, tak si dovoluji říct, že až moc dobře. Melody získala krásných 95 bodů a spolu s Carolyn i registrační čísla.

Posuzovatel: Denisa Vítková

Melody Little Goldie - 95b